STØT ARTEM

Hvis du gerne vil støtte ARTEM økonomisk, kan du blive mæcen for os. En mæcen er oprindeligt en person (med mange penge) der støtter kunst og videnskab økonomisk. I dag kan alle dog blive mæcener, for man behøver ikke støtte med mere end 25 kr/mdr.  

 

Hvis du bliver mæcen for ARTEM er du med til at hjælpe unge, uetablerede kunstnere, forfattere, musikere, dansere og andre med noget på hjerte med at få udgivet og udstillet deres værker, samt afholde workshops, talks og events, der kredser om kultur og kreativ udfoldelse.

 

Maecen.com er en deleøkonomisk platform, der giver dig mulighed for at støtte ARTEM igennem faste månedlige betalinger. Det er et dansk initiativ, og deres politik er at brugerne, og ikke ejerne af maecen.com, skal tjene pengene.  

 

Alle udgifter i ARTEM betales gennem legater og donationer. Vi er derfor meget taknemmelige for alle og enhver, som støtter ARTEM. Ethvert bidrag gør en kæmpe forskel og er med til at vi i ARTEM kan blive ved med at skabe originalt og ærligt materiale til alle.