Bliv medlem af ARTEMs forening

For at styrke det sociale og kreative fællesskab bagom ARTEM, har vi oprettet os som en forening, hvor vi håber at kunne skabe positiv grobund for kreativ udfoldelse, for alle på tværs af niveau og ambitioner. 

 

Så hvis du gerne vil være en del af et kreativt og socialt fællesskab, hvor man kan sparre med hinanden, co-create og hjælpe hinanden på tværs af færdigheder og erfaring, så skal du måske være medlem. Det er vigtigt for os at det bliver et åbent, imødekommende og trygt rum for alle, dvs. at foreningen og dens aktiviteter altid har fokus på inklusion på tværs af køn, seksualitet, etnicitet og andre former for diversitet. 

 

Men hvad får man så helt konkret ud af at blive medlem? 

Som medlem af ARTEM får man nyhedsbreve omkring alt hvad der rører sig indenfor ARTEM, gode tilbud og fortrinsret til workshops og ARTEM-saloner om fx litteratur, bæredygtighed eller noget helt tredje og mulighed for selv at facilitere disse. Men først og fremmest skal det at være medlem, gerne handle om at have lyst til at være en del af et kreativt og socialt fællesskab.

Kontingentet for at være medlem er på 75,- om året

Bliv medlem

Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular og så modtager du en velkomstmail og faktura inden for 14 dage.

Tak for dit medlemskab!