ARTEM

ARTEM er en kultur - og udgivelsesplatform for unge i det kreative vækstlag. Vi arbejder for at skabe en scene og et springbræt for unge, uetablerede kreative, gennem forskellige tværkunstneriske events og ved at skabe fællesskab, frem for konkurrence. ARTEM arbejder desuden for at gøre op med elitære tendenser inden for kunst og kultur, og skabe et rum, der er anti-intimiderende og hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, etnicitet mm. 

 

Vi skaber events i samarbejde med unge kreative, hvor vi altid prøver at mikse forskellige medier for at nå ud til så mange som muligt og skabe interessante oplevelser. Du er altid velkommen til at kontakte ARTEM hvis du har en idé, en koncert du gerne vil spille eller kunst du gerne vil vise frem.

ARTEM blev stiftet i slutningen af marts 2019 af Marialuna, Sarah Emilie og Sarah. De delte ønsket om et fællesskab i København, der kunne rumme og fremme kreativ udfoldelse på alle niveauer; et fællesskab, hvor man kunne dele erfaringer og prøve ting af. ARTEM begyndte hurtigt at vokse, og det blev tydeligt, at en masse engagerede personer med forskellige interesser og kompetencer ville være med til at forme det kreative fællesskab - både som udøvende kunstnere, samarbejdspartnere og frivillige. ARTEM har siden da været igennem en masse forskellige former og idéer, og vi kan godt lide tanken om, at ARTEM konstant formes og udvikles efter jeres behov.

Hvem er vi ?

ARTEM er en kunst- og kulturplatform, der tilbyder en scene og et fællesskab for unge, uetablerede kunstnere og kreative