OM  ARTEM

Marialuna, Sarah Emilie og Sarah stiftede ARTEM i slutningen af marts 2019. De delte ønsket om et fællesskab i København, der kunne rumme og fremme kreativ udfoldelse på alle niveauer; et fællesskab, hvor man kunne dele erfaringer og prøve ting af. Huset-KBH mødte denne vision med åbne arme og tilbyder stadig ARTEM plads at boltre sig på. ARTEM begyndte hurtigt at vokse, og det blev tydeligt, at en masse engagerede personer med forskellige interesser og kompetencer ville være med til at forme det kreative fællesskab - både som udøvende kunstnere, samarbejdspartnere og frivillige. ARTEM har siden da været igennem en masse forskellige former og idéer, og vi kan godt lide tanken om, at ARTEM konstant formes og udvikles efter jeres behov, for vi er kun relevante, så længe I har lyst til at være med.

Der er sket meget siden marts 2019. ARTEM har afviklet ti signaturaftener og to festivaler, afviklet events i samarbejde med Pride og andre, udgivet en digtsamling og en single. Derudover er ARTEM blevet en del af det aktivistiske fællesskab OVERGRUND. ARTEM har alt i alt samarbejdet med mere end 100 unge kreative, der har delt kunst, musik, viden, dans og meget mere.

Sarah 

Sarah Emilie

Marialuna

ARTEM CREW

MARIALUNA

Marialuna er 23 år gammel, skabs-digter og kunstner og medstifter af ARTEM, hvor hun er ansvarlig for kommunikation og sociale medier.

SARAH EMILIE

Sarah Emilie er 23 år gammel og læser sociologi på KU til dagligt. Desuden danser hun og skriver sine egne sange, og så er hun medstifter og kunstnerisk redaktør hos ARTEM.

SARAH

Sarah Seipelt er 24 år gammel og studerer til dagligt til Entreprenør designer på KEA, hun er desuden medstifter af ARTEM og event ansvarlig.

PAULINE

Pau the Praktikant. Fandt kærlighed ved første event og har været en del af ARTEM lige siden. Researcher omkring community building for ARTEM og arbejder sideløbende på kunstprojektet neonnnudes.

NANNA

Nanna er 23 år gammel og studerer litteraturvidenskab på KU, dette kommer hende til gode i ARTEM, hvor hun er frivillig som tekstredaktør.

ANDREA

Andrea er 23 år gammel og er i gang med at læse sin kandidat i International Business and Politics på CBS. Derudover er hun økonomi ansvarlig hos ARTEM, hvor hun arbejder på at virkeliggøre drømmen om en udgivelsesplatform.

GLORIA

Gloria, photographer and artist, is LAB and Conference Guests Coordinator at CPH:DOX* and is studying Anthropology at KU. Newsletter editor together with Pau, she is part of ARTEM’s art direction.