VÆR MED

Har du en lille forfatter i maven eller en sangskriver gemt i højre øre? Måske et hjemmemalet akvarelbillede hængende på væggen eller nogle hemmelige digte gemt i skrivebordsskuffen? Laver du en skør, kreativ ting i smug, som vi andre skal lære? Så er ARTEM din nye platform, og vi vil gerne hjælpe dig med at dele dine ting med verden. Alle må være med, intet er for stort eller småt. ARTEM er dit, mit og vores.

 

Skriv til os på artem.kunst@outlook.dk og send en sang, en tegning, en ufærdig digtsamling, en god ide eller noget helt femte, så snakker vi om hvad der skal ske med det.

Musik

ARTEM vil gerne hjælpe med at udgive musik og afholde koncerter. Vi kan sparre i fællesskab omkring musikken og dele din musik, når den er færdig. Du kan også spille koncerter til vores events.

Kunst

Al kunst er velkommen hos ARTEM. Vi kan udstille din kunst i byen eller til et event. Vi håber både at se installationskunst, videokunst, tegninger, malerier m.v. 

Dans & Teater

ARTEM vil gerne fremvise danse- og teaterforestillinger til vores events. Andet scenekunst er også velkomment. 

Litte-ratur

Har du en digtsamling i skrivebordsskuffen, en novelle du aldrig har fået skrevet slutningen på, eller andre lommeskriblerier? Så send det ind til ARTEM og så ser vi hvad vi kan gøre med det

Work
shops

ARTEM faciliterer talks og workshops. Vi skal bl.a. høre om bæredygtighed og lære at bygge flise-natborde. Hvis du enten selv har noget spændende at fortælle eller lære os andre, eller kender en, der har, kan det være, at du skal arrangere en talk eller workshop. 

Bag om

Har du lyst til at være en del af ARTEM og hjælpe os med at udvikle vores koncept, fællesskab eller noget helt andet så skriv til os om hvad du kunne tænke dig at bidrage med. Vi glæder os til at høre fra dig.